+45 60 68 66 64

Erhvervszonen.dk

Søg Mere

Hjælp med Salg, Annoncering, Finansiering eller finde Forretningen du lige søger?

img_6797

Erhvervszonen kan være dig behjælpelig med salg, annoncering eller finde lige netop forretningen du søger.

Vi kan foretage en uforpligtende vurdering og give dig en prisidé hvad vi mener din forretning kan sælges for. Med en af markedets bredeste annoncering på mange platforme, vil du kunne se forskellen med det samme. Det vigtigt for os at der skabes en god dialog fra starten, som vil resultere et godt samarbejde, samt behovsafdækning lige efter jeres ønsker og behov.

Er du på udkig og ikke lige kan finde hvad du søger? Udover Erhvervszonens brede netværk har vi faktisk også nogle emner som slet ikke bliver annonceret.

Kontakt os direkte på telefon eller evt. her på vores online formular med dine ønsker og præferencer. Hvis vi ikke allerede har løsningen, så kan du blive skrevet op i vores køberkartotek eller drøfte nærmere om dine muligheder. Vi vender i hvertfald hurtigst muligt tilbage.

Vi elsker og lever af at gøre alle parter glade og tilfredse, om det så er drømmeboligen eller et godt salg af din butik. Vores varemærke er at finde de bedste løsninger og muligheder for alle parter ved at tænke ud af boksen. Vi sætter en ære i det udførte arbejde og viser det med vores engagement samt ihærdighed. En tilfreds kunde kommer altid igen om det så er henvisning eller omtale. Succes følger af tilfredshed.

Eller har du allerede fundet butikken men mangler de sidste kontanter? Det kan være vi allerede kan være behjælpelig med en evt afdragsordning, eller finansiering gennem vores flere samarbejdspartnere.

Vi samarbejder blandt andet med:

images-2 32EFFEKTIV MED OMHU!